o nama

Čime se bavimo?

Naša osnovna delatnost je distribucija opreme za centralno grejanje svim segmentima srpskog tržišta. U početku rada firme, poslovanje je bilo orijentisano na veleprodaju ali već posle nekoliko godina otpočinjemo prodaju i fizičkim licima. S pravom se možemo pohvaliti da smo od osnivanja firme, 1998. godine, do danas ogrejali preko 2000 domaćinstava i da je oprema za grejanje iz naše ponude prisutna u mnogim domovima.

pingvin slavica d.o.o

Pingvin Slavica d.o.o. je trgovinsko preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom uspešnog poslovanja na teritoriji Srbije, a kao lider u jugoistočnoj Srbiji teži da svojim kupcima ponudi širok asortiman kvalitetnih kotlova, toplotnih pumpi, grejnih tela i opreme.

naša misija

Naša misija je da klijentima pružimo kvalitetnu i brzu kupovinu grejnih tela i prateće opreme kako bi bili sigurni da su naši klijenti 100% zadovoljni  toplinom svog doma. Klijent je u centru naših aktivnosti i osnovni cilj je zadovoljenje zahteva i interesa klijenata.

Pingvin-Slavica-Doo

PINGVIN sLAVICA U BROJKAMA

Nakon dugogodišnjeg truda i rada, možemo se pohvaliti
1+
Profesionalnih radnika
1%
Zadovoljnih klijenata
500+
Zadovoljnih kupaca
trans
1+
Proizvoda

zašto baš pingvin slavica?

Kompletna ponuda

Iz udobnosti vašeg doma možete pogledati našu celokupnu ponudu i odabrati željeni proizvod! U našoj ponudi možete pronaći grejnu opremu najkvalitetnijih proizvođača: Alfa Plam, Megal, Thermoflux. Nudimo Vam veliki izbor tehničkih proizvoda na jednom mestu (preko 200 artikala), servis, ugradnju i besplatnu dostavu širom Srbije. 

profesionalnost

Osnovni moto naše firme je profesionalni, efikasan i kvalitetan pristup, kako kupcima, tako i svim saradnicima i učesnicima u radu. Klijent je u centru naših aktivnosti i osnovni cilj je zadovoljenje zahteva i interesa klijenta. Jedini put za postizanje ovog cilja je primena priznatih metoda i procedura, uz angažovanje stručnog i visoko profesionalnog kadra posvećenog dobijanju najboljeg mogućeg rezultata.

Ekologija

Od svog osnivanja Pingvin Slavica d.o.o. posebnu pažnju poklanja ekologiji i zato je celokupna prozvodnja usmerena prema direktivama EU vezanim za proizvodnju cevi koje u sebi ne sadrže teške metale i zato s punim pravom nose naziv ekološke. Možemo se pohvaliti time da je naša proizvodnja usklađena sa strategijom EU : Europe 2020 o klimatskim promenama, ekologiji i utrošku energije.

servis

pingvince

ugradnja 

pingvin1

topao dom

Untitled-2

šta kažu naši klijenti?

A portrait of a young man outdoors
Ilija mihajlović

"Veoma sam zadovoljan cenom i kvalitetom kotlova, a pogotovo brzinom ugradnje istih u naš dom.


Portrait of a young man in the park
Goran Panić

"Kada god mi je trebalo bilo šta u vezi grejnih ili rashladnih uređaja, znao sam kome treba da se obratim"

A teenage girl with long curly hair is indoors in a fitness studio. She is wearing glasses and a tank top. She is smiling at the camera.
marija kostić

"Veoma sam zadovoljna cenom i kvalitetom kotlova, a pogotovo brzinom ugradnje istih u naš dom.